Toate produsele de pe site-ul stands.ro, sunt vandute numai pe baza de factura, astfel ca, in acord cu legislatia fiscala in vigoare, factura trebuie completata, obligatoriu, cu datele complete ale clientului. Ne obligam ca aceste date sa fie tinute confidentiale si sa fie folosite de catre Mills.ro doar in scop de vanzare catre client.

E-mail-ul primit dupa depunerea comenzii online nu reprezinta o confirmare concreta a comenzii. Este doar un raspuns automat, ce se genereaza automat, dupa ce clientul introduce toate datele de facturare si livrare, si dupa ce apasa butonul "Comanda" in cosul de cumparaturi. E-mail-ul primit automat contine datele comenzii, produsele comandate si costul total al achizitiei.

Vanzatorul considera "comanda ferma", primirea comenzii prin intermediul "www.stands.ro", exceptand cazurile in care un produs comandat nu se afla in stoc, caz in care clientul va fi contactat prin e-mail sau telefonic.

 

Va rugam sa tineti cont de faptul ca disponibilitatea afisata pentru un produs sau mai multe produse poate sa nu mai fie valabila in momentul in care va procesam comanda. O comanda finalizata inseamna o comanda confirmata prin e-mail/SMS/telefonic de catre unul dintre colegii nostri de la Departamentul de Vanzari!

Comanda se poate plasa telefonic, online prin inregistrare, sau prin comanda rapida.

 

Politica de confidentialitate - Prelucrarea datelor personale

 

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

SC ETC International SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati.

Scopul colectarii datelor este:

- informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor

- informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor

- evaluarea produselor si serviciilor oferite

- activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Conditii de garantie:

- Certificatele de garantie sunt emise pentru utilaje.

- La solicitarea de reparatii in garantie, se recomanda cumparatorului sa prezinte certificatul de garantie. In cazul in care acest document nu este disponibil, cumpararea produsului de la firma noastra trebuie dovedita prin facture sau chitanta de cumparare a produsului.

- Demonstratia de buna functionare si explicatia modulului de utilizare au fost facute

cumparatorului in momentul vanzarii.

- Cumparatorul are obligatia respectarii instructiunilor de utilizare.

- Pentru reparatii in perioada de garantie apelati numai la reprezentantii autorizati.

- Garantia nu se extinde asupra accesoriilor si consumabilelor.

- Montajul se va efectua numai in unitati autorizate.

Pierderea garantiei :

- Nerespectarea conditiilor de instalare si utilizare, asa cum sunt descrise in instructiunile de utilizare cei nsotesc produsul, precum si utilizarea acestuia in alt regim sau scop decat cele pentru care a fost realizat.

- Desigilarea, modificarea sau reparatiile efectuate de personae neautorizate.

- Avarii mecanice (loviri, spargeri, indoituri) sau fizico-chimice (expunere la surse de caldura, medii umede sau corozive)

- Defectiuni provocate din vina utilizatorului.

- Defecte de aspect neconstatate la cumparare (butoane sau mufe lipsa, fisuri, sigilii desfacute, etc.)

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter.